Huisdieren

Uiteraard is ook uw huisdier tegen een kleine vergoeding van harte welkom. We willen het wel graag van tevoren weten en wij verzoeken u om de honden op de binnenplaats aangelijnd te houden.

De Kolliger Mühle ligt midden in het bos. Een geweldig natuurlijk gebied om er met de hond op uit te gaan en nog heerlijk rustig. Wandelroutes lopen langs de molen.
Houd u er rekening mee dat u wild kunt tegenkomen!

In de omgeving zijn meerdere dierenartsen. Onze ervaringen met Tierklinik-baronetzky  in Mayen zijn tot nu toe zeer goed.

Er is een grote omheinde weide, waarop in onderling ovrleg de honden vrij kunnen spelen. Achter het Wirtschaftsgebäude ligt een grote weide die voor iedereen toegankelijk is, via welke de Elz bereikt kan worden en waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Deze weide is nog niet omheind, dus houd uw hond goed onder appel. Eventueel zijn kennel, box, mand, deken en voerbakken beschikbaar. Ook is er voldoende diepvriesruimte voor  rauwvoer tbv BARFERS.

We verzoeken u poep in plastic zakjes via de restafval af te voeren en op de wandelwegen bergaf van de paden te verwijderen.

 

Kolliger Mühle - 56751 Kollig, Duitsland   Tel: 0049-2654987960